//
Du læser...
Dansk, Historie, Kultur

Film i undervisningen

Hvis man arbejder regelmæssigt med film i undervisningen kender man helt sikkert EKKO, som efter min mening er et af Danmarks bedste filmtidsskrifter.

Men der er også andre. Her bør i hvert fald nævnes 16:9, som har de ældre numre liggende online. Bl.a. er der et tema-nummer om de nye amerikanske serier. Man kan også finde en hel del materiale til brug i undervisningen på Det Danske Filminstitut, som har en side henvendt til gymnasiet.

Derudover bør Filmstriben nævnes. Den kan både anvendes i undervisningen, hvis skolen har et abonnement, MEN man kan også se film derhjemme blot ved at logge ind med sit bibliotekslogin (hvis man er bosiddende i en kommune, som har tegnet abonnement).

God fornøjelse!

Discussion

No comments yet.

Leave a comment