SETT 2012

To spændende og inspirerende dage på SETT er slut. Som jeg har skrevet på Twitter, så var der mange gode og relevante oplæg. De fleste oplægsholdere var fra Sverige. Fordelen her er, at det danske og svenske skolesystem trods alt ligner hinanden på mange områder. Derfor kunne størstedelen af de interessante pointer overføres direkte, og det betød også, at diskussionerne blev vedkommende.

Billede

Særligt interessant var bl.a. oplægget om The Flipped Classroom, som gav et godt bud på, hvordan undervisningstiden i perioder måske kan anvendes mere effektivt. Idéen er fint forklaret på eVidenscenters blog.

Derudover bør også nævnes præsentationen af Apples iBooks Author, som giver mulighed for at udvikle egne i-bøger med flot layout og gode tekniske funktioner. Desværre kan de kun læses på iPad, iPhone og iPod-touch, eller eksporteres som pdf til andre enheder.

Er man interesseret i at læse mere om konferencen, så læs Twittertråden #SETT eller følg @suneweile.

Dette indlæg blev udgivet i Web 2.0 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar