Master i IKT og læring

Kære bloglæsere

Først og fremmest tak for, at I vender tilbage til bloggen igen og igen! Jeg er netop startet på en Master i IKT og læring, og ser frem til over de næste to år at berige jer med refleksioner over studiet, min egen praksis osv. osv.

Et af de helt store omdrejningspunkter for studiet er, hvordan vi får integreret de digitale værktøjer i undervisningen, så det giver mening didaktisk og læringsmæssigt. Hvilket læringspotentiale er der? Særligt nyere læringsteorier giver bud på, hvordan et digitalt læringsrum kan understøtte videndeling, produktion af viden og kreativitet. De muligheder og udfordringer ser jeg frem til at undersøge og blogge om.

Videoen her sætter nogle interessante indgangsvinkler i perspektiv, selvom den naturligvis også er forsimplet.

Dette indlæg blev udgivet i MIL, Web 2.0 og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar