Foredrag om undergange og klimakriser

Jeg har holdt foredrag om forestillinger om undergange i litteratur og medier. Foredraget var bl.a. på baggrund af bogen Undergange – Apokalypser i litteratur og medier, som jeg har udgivet sammen med Mia Bang Nedergaard på Dansklærerforeningens Forlag.

Foredraget handlede om, hvordan undergange er blevet fortalt i litteraturen gennem hundredvis af år, og hvordan vi kan bruge de forestillinger til at blive klogere på de kriser, vi befinder os i. Måske det kan hjælpe os til at forstå, hvorfor vi frygter undergangene, og hvorfor vi bliver så påvirket af fx klimakrisen.

Foredraget er oplagt til biblioteker, skoler og mange andre steder. Du kan også booke et foredrag ved at gå ind på siden her.

Undergange. Apokalypser i litteratur og medier (bog, hæftet, dansk) af Sune  Weile og Mia Bang Nedergaard
Dette indlæg blev udgivet i Dansk, Foredrag, Kultur og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar